Himalája sólámpa

A kősó természetes anyagai adják a kristályok csodaszép megjelenését. A vas vöröses,a mangán sárga-narancssárga szinezetet ad.

A lámpák sajátos fénye kellemes, nyugodt légkört biztosít, helyesen megválasztott színek, a színterápia, pozitívan hatnak közérzetünkre.

A sólámpák, sómécsesek pozitív tulajdonságai a természetes ionizáción, az elektromos rezgésen és a kristályos átlátszó felépítésből eredő fényhullámokon alapszanak.

100 %-ig természetes anyag, kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra. Nincs vegyileg kezelve, mentes mindennemű kémiai adalékanyagtól.

himalaja17.jpg

Képes egy helyiség klímáját megváltoztatni. A sókristályok negatív ionokat bocsátanak ki, melyek az életfunkciókra segítően hatnak. Meleg hatására a negatív ionok kibocsátása megsokszorozódik.A lakás mikroklímáját jelentősen javítja, biztosítja a könnyebb és egészségesebb légzést.

 

Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzünk, mint a tengerparton, vagy egy vihar után érezhető.

Az elektromos készülékek, sugárzások,mobiltelefonok, légszennyezettség, fűtés, elsősorban pozitív töltésű ionokat hoz létre. Ezzel a levegőben felborul az elektromos töltésű részecskék egyensúlya.

Felismerhetjük a poros levegőn, a füst tovább marad a levegőben, levertek, kedvetlenek és erőtlenek vagyunk.

Gyógyító hatása elsősorban asztmára, légúti megbetegedésekre és allergiás tünetek megelőzésére ajánlott.

A Himalája Indus só által kibocsátott negatív ionok mennyisége a lakásban elhelyezett só tömegétől függ, akkor is hatásos a lámpa, ha nincsen bekapcsolva, hiszen a lámpa adta hő a sótömbök hatását csak intenzívebbé, erősebbé teszi.