Himalája kristálysó növeli életenergiánkat

A Himalája kristálysó, a Himalája hegységben, 3000 méter magasságban lévő sóbányában található. Kizárólag kézzel történik a kitermelése, amit sóoldattal tisztítanak, mosnak és a napon szárítanak.

A Himalája kristálysó, természetes formájában minden kritériumnak megfelel és szervezetünk számára fontos kémiai elemeket tartalmaz. Jódot, káliumot, magnéziumot, szelént és más hasznos anyagokat találhatunk benne.

Az Institut für funktionelle Umwelt diagnostik (IFUD) (Funkcionális Környezeti Diagnosztikai Intézet) vizsgálatai szerint a boltokban kapható jódozott étkezési só 17 %-ot von el az életenergiánkból, a Himalája só 27 % energianövekedést eredményez. A brechtesgaden-i, vagy az Erntesegen cég kősója, amit őssónak is neveznek, 23%-al növeli meg az energiaszintet, a finomítatlan tengeri só pedig 11%-al.

himalaja24.jpg

A Himalája kristálysóval éveken át tartó biofizikai vizsgálatokat és kutatásokat végeztek, melyet, Peter Ferreira német biofizikus vezetett. A vizsgálatok azt bizonyították, hogy minden kristálysó kiegyenlítő erővel bír, de az elemek előfordulási mennyisége és aránya szerint, egyesek csak a túl, mások csak az alul működéseket befolyásolják pozitívan. Ezzel szemben a Himalája kristálysó mind az alul, mind a túlműködésre kiegyenlítően hat.

A Himalája kristálysóban minden ásványi anyag és nyomelem az eredeti formájában van, a legmagasabb bioenergiai minőségben, adalékanyag hozzáadása nélkül. 97-99 %-ban kollodált NaCl-ból és egyéb ásványi anyagokból tevődik össze, amit a szervezet hasznosítani tud.

A só minden élőlény számára életfontosságú. A víz, kálium és só együttesen szabályozzák a szervezet vízháztartását. A természetes kiváló minőségű kristálysó különleges képességein keresztül energiaadó,kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, minden betegségre pozitív hatással van. A só védi a sejteket, különösen az agysejteket az elsorvadástól. Az idegpályákon keresztül az agyba szállítja az elektromos áramot, közvetlenül felelős a gondolatainkért.